کرفس

کرفس سلطان سبزیجات و آشنایی با خواص و مضرات آن

کرفس (Apium graveolens  ) از جمله گیاهان مورد استفاده در غذا ها ایرانی می باشد . این گیاه که از خانواده چتریان می باشد ارتفاعی برابر با ۱ متر دارد و خواص دارویی بسیاری دارد .


ادامه مطلب

(۰)
کاکوتی

کاکوتی گیاهی با خواص نزدیک به آویشن اما کاربرد متفاوت

کاکوتی گیاه با ارزش و پر خاصیتی است . این گیاه از خانواده نعنا می باشد و دارای طبع گرمی است . این گیاه هم در غذا مورد استفاده قرار می گیرد و خواص دارویی دارد .


ادامه مطلب

(۰)
کاهو

کاهو و آشنایی با ارزش غذایی این سبزی در طب سنتی

کاهو از جمله سبزیجات قدیمی و پر طرفدار محسوب می شود . این گیاه که بومی هند و آسیای مرکزی می باشد . این گیاه هم به صورت خودرو و هم به صورت پرورشی می روید . کاهو از خانواده گل مینا می باشد .


ادامه مطلب

(۰)
طارونه

طارونه شکوفه های زیبا و گران قیمت غلاف درخت نخل

طارونه در واقع گل نخل می شود . درخت نخل که یکی از شگفتی های آفرینش می باشد . از این درخت استفاده های مختلفی می شود . در میانه تنه این درخت مغز تردی وجود دارد که بسیار مقوی و گران قیمت است که به پنیر نخل یا مغز خرما مشهور است . در این میانه این تنه در فصل بهار شکوفه های زیبایی می روید که طارونه نام دارد .


ادامه مطلب

(۰)
شنبلیله

شنبلیله یکی از گیاهان دارویی و عضوی از غذا های ایرانی

شنبلیله گیاهی که در غذایی چون قورمه سبزی استفاده می شود . برخی از سبزیجاتی که ما در غذا هایی خود استفاده می کنیم دارای خواص درمانی فوق العاده ای هستند . یکی از گیاهان دارویی می باشد که قصد داریم با خواص آن بیشتر آشنا شویم .


ادامه مطلب

(۰)