زنجبیل

زنجبیل و خواص شگفت آور آن در درمان بیماری ها

زنجبیل یکی  از چاشنی هایی می باشد که غذاها استفاده می شود . در واقع برخی از این چاشنی ها نوعی  گیاه دارویی هستند که درطب سنتی و طب چینی کاربرد فراوان دارند .

 این گیاه که ساقه های نازک و قهره ای رنگی که روی آن برگ های نازک و طولانی قرار گرفته است . این گیاه دارویی گل هایی کوچک با رنگ سفید و زرد به همراه لکه های کرم رنگ به صورت مجتمع دارد . اکثرا معتقدند که آنچه که به عنوان زنجبیل مصرف می کنیم ، ریشه این گیاه است در صورتی که چنین نیست ؛ آنچه ما از آن استفاده می کنیم بخشی از ساقه زیر زمینی این گیاه به نام ریزوم است . این گیاه  بومی چین و آسیای جنوبی است . در داخل ساقه زنجبیل رگه هایی به رنگ بنفش می باشد که خواص فوق العاده ای دارد ، ترکیباتی چون ویتامین A ، ویتامین C ، ویتامین E ،ویتامین گروه B ، منیزیم ، پتاسیم ، فسفر ، سیلیکون ، آهن ، سدیم ، کلسیم ، روی ، و بتاکاروتن  در  زنجبیل موجود می باشد .

 

خواص زنجبیل :

– بهبود اختلالات گوارشی
– ناراحتی معده
– درمان قولنج
– بهبود اسهال
– درمان استفراغ
– سرگیجه
– جلوگیری از ناقص شدن جنین
– جلوگیری از عوارض بارداری
– کاهش التهاب
– بهبود سردرد
– کاهش درد های عضلانی ؛ اضافه کردن چند قطره روغن این گیاه به وان حمام
– کاهش درد کمر
– کاهش درد مفاصل
– تنظیم قاعدگی و کاهش درد قاعدگی
– جلوگیری از سرطان ( ریه ، پستان ، پانکراس ، پروستات و … )
– تقویت سیستم ایمنی بدن
– جلوگیری از تب
– درمان سرماخوردگی و آنفولانزا
– کاهش وزن ؛ این گیاه باعث ایجاد احساس سیری  و کم شدن اشتها و در نتیجه لاغری می شود .
– افزایش میل جنسی
– میگرن ؛ مصرف زنجبیل با ماست

 

زنجبیل

مضرات زنجبیل :

مصرف بیش از ۴ گرم در روز مضر است .

طرز مصرف زنجبیل :

می توانید زنجفیل را به صورت دمنوش میل کنید بدین صورت که این گیاه را به همراه آب جوش ۱۰ – 15 درصد دم کرده و سپس صاف کنید و میل کنید .
همچنین زنجیبل را به انواع غذا ها به عنوان چاشنی می توانید اضافه کنید یا در چای بریزید .
از روغن زنجبیل نیز می توانید استفاده کنید .

 

خرید محصول

گذاشتن نظر