سرخار گل یا اکیناسه

سرخار گل یا اکیناسه

سرخار گل (Echinacea angustifolia  ) گیاهی بوته ای با ارتفاع ۹۰ سانتی متر می باشد . سرخار گل یا اکیناسه در اواسط تابستان شروع به گل دهی می کند ،

گل های این گیاه به رنگ های ارغوانی ، صورتی و … وجود دارند . گلبرگ ها باریک بوده و در مرکز گل به هم متصل می شوند .سرخار گل به صورت دمنوش و جوشانده مصرف می شود .

خواص سرخار گل :

– ضدعفونی ‏کننده
– ضد التهاب
– بازکننده عروق
– تقویت‌ کننده سیستم ایمنی
– سرماخوردگی
– آنفولانزا
– عفونتهای ویروسی
– آکنه
– التهاب مثانه
– اگزما
– تب

توجه داشته باشید مصرف سرخار گل برای زنان باردار و شیرده مضر می باشد .

طرز تهیه :

 می توانید ریشه سرخار گل را به صورت دمنوش دم کرده و مصرف کنید .


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید