خواص چای ترش

خواص چای ترش

چای نوشیدنی پر طرفداری است که انواع مختلفی دارد ؛ چای سیاه ، چای سبز ، چای ترش و … از انواع چای هستند . چای ترش از نوعی گیاه به نام

رز چینی (هیبیسکوس ) تهیه می شود . برای چای ترش گلبرگ و دانه های این گیاه را خشک می کنند .
چای ترش رنگ و طعم بی نظیری که دارد شهرت بسیار کسب کرده است . مصرف چای ترش در بسیاری از کشور ها رواج یافته ، حتی در کشور هایی چون  سودان و مصر به عنوان یک نوشیدنی تشریفاتی در جشن های رسمی از آن استفاده می کنند . این چای قرمز رنگ بوده و دارای مزه ترشی می باشد .

خواص چای ترش :

– آرامش بخش
– رفع خستگی
– کاهش دهنده فشار خون
– خـنـک کـنـنـده بـدن
– تـصـفـیـه کـنـنده خون
– کـنترل کننده کلسترول خون
– بهبود کبد
– بهبود کلیه ؛چای ترش سلول های رادیکال آزاد را از بدن خارج کرده و موجب سالم ماندن بافت ها و سلول ها می شود .
– منبع آهن
– تقویت سیستم ایمنی بدن
– التیام عفونت
– کاهش خطر ابتلا به سرطان
– کاهش وزن
– کاهش اضطراب
– کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی
مصرف بیش از حد چای ترش بخصوص برای افرادی که فشار خون نرمال و پایین دارند بسیار خطرناک است زیرا چای ترش باعث می شوند که فشار خون تا ۱۰ میلی متر جیوه کاهش یابد ، اما کسانی که قند خون یا فشار خون بالا دارند تا ۲ نوبت در روز می توانند از این چای مصرف کنند .

طرز تهیه :

مقداری از گل برگ های خشک شده گیاه را درون آب جوش ریخته به مدت ۱۰ – 15 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد سپس صاف کرده و مصرف نمایید .


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید