دارچین چاشنی دارویی
یکی از گیاهان پر طرفدار دارچین است . دارچین در ایران به عنوان ادویه و چاشنی کاربرد فراوانی دارد . دارچین در بسیاری از شیرینی ها و غذا های ایرانی یافت می شود . این گیاه به صورت گرد اسانس و گرد در فروشگاه ها و قنادی ها یافت
می شود . همچنین از آن برای تزیین غذا نیز استفاده می کنند . اما آنچه که مسلم است این گیاه تنها یک چاشنی نیست این گیاه خواص فوق العاده ای نیز دارد .
خواص :
– ضد آلزایمر ؛ به سبب وجود سینامیک الدهید و اپی کاتچین که مانع از تجمع پروتئین آسیب رسانی می شوند که باعث بروز آلزایمرمی شوند .
– ضد دیابت
– کاهش وزن ؛ مخلوط عسل و دارچین
– کاهش اثرات چربی
– افزایش میل جنسی
– کاهش درد های عضلانی
– پایین آورنده تب
– بهبود مشکلات معده
– درمان سرماخوردگی
– جلوگیری از ریزش مو
– درمان آفت دهان
– درمان تهوع
– کاهش قند خون
همچنین این چاشنی به عنوان ی لوازم آرایش طبیعی به عنوان رنگ مو نیز استفاده می شود . یکی دیگر از دلایل استفاده آن در شیرینی پزی و قنادی به سبب خاصیت جلوگیری از کپک زدگی است ، این گیاه موجب می شود که کپک زدی ماده غذایی به تاخیر بیفتد .