سرخار گل یا اکیناسه
سرخار گل (Echinacea angustifolia ) گیاهی بوته ای با ارتفاع ۹۰ سانتی متر می باشد . سرخار گل یا اکیناسه در اواسط تابستان شروع به گل دهی می کند ،
گل های این گیاه به رنگ های ارغوانی ، صورتی و … وجود دارند . گلبرگ ها باریک بوده و در مرکز گل به هم متصل می شوند .سرخار گل به صورت دمنوش و جوشانده مصرف می شود .
خواص سرخار گل :
– ضدعفونی کننده
– ضد التهاب
– بازکننده عروق
– تقویت کننده سیستم ایمنی
– سرماخوردگی
– آنفولانزا
– عفونتهای ویروسی
– آکنه
– التهاب مثانه
– اگزما
– تب
توجه داشته باشید مصرف سرخار گل برای زنان باردار و شیرده مضر می باشد .
طرز تهیه :
می توانید ریشه سرخار گل را به صورت دمنوش دم کرده و مصرف کنید .