فواید ازگیل ژاپنی را بشناسید
ازگیل ژاپنی که در ایران به انبه معروف است ، گیاهی بومی جنگل های جنوب شرقی چین که شاخه از ژاپن بود ، می باشد . از آنجا به اروپا و امریکا راه یافت .
امروزه شاید شما در هر پیاده رویی در کالیفرنیا می توانید شاهد درختان آن مانند در ختان سیب ، توت ، گلابی و … باشید . به ازگیل ژاپنی ، آلو ژاپنی و آلو ماتی می نامند .در ایران نیز بخصوص شمال کشور شاهد درختان ازگیل ژاپنی می باشید . در ایران این درخت را با عنوان انبه می شناسند ، در اکثر خانه های ایرانی یات می شود . میوه این درخت ، طعمی بسیار دلنشین ، شیرین و خوشمزه ای دارد . میوه ها به رنگ زرد تا نارنجی می باشند و برگ های این گیاه کشیده ، ضخیم و نوک تیز می باشد .
در این میوه آهن ، مس ، کلسیم ، منگنز و پتاسیم ، ویتامین A ، ویتامین B بوده و منبع خوبی از ویتامین B6 می باشد . از این گیاه میوه و برگ ان خواص دارویی دارد .
خواص :
– کاهش فشار خون
– جلوگیری از سکته مغزی
– تسکین سردرد
– ضد آلزایمر
– گرفتی عضلات
– رفع خستگی مزمن
– تحکیم استخوان
– مشکلات قلبی
– رفع بیماری های چشمی
– ضد دیابت ؛ استفاده از برگ گیاه
– آنتی اکسیدان قوی
– ضد سرطان ؛ استفاده از برگ گیاه
– کمک به درمان سرطان سینه و پستان ؛ استفاده از برگ گیاه
– ضد ویروس
– کاهش خطر ابتلا به ایدز
– ضد اسپتسم
– رفع عطش ؛ استفاده از برگ گیاه
– ضد آفتاب سوختگی
– بیماری MS
– بیماری کرون
مضرات :
برای مصرف این گیاه تاکنون مضراتی گزارش نشده است . از مصرف بی رویه این گیاه پرهیز کنید .
زنان باردار قبل از مصرف با پزشک مشورت کنند .
طرز مصرف :
از میوه گیاه می توانید به طور مستقیم استفاده کنید .
از اسانس این گیاه نیز می توانید استفاده کنید .
از برگ این گیاه می توانید جوشانده ای تهیه کرده و میل کنید . بدین منظور کافی است مقداری برگ ان را به همراه آب روی حرارت بگذارید تا بجوشد .پس از ۵ دقیقه آماده است .