چای اولانگ یا چای نیمه تخمیر
چای اولانگ چای نیمه خشک ( نیمه تخمیر ) برگ های چای است در واقع چای اولانگ ما بین چای سبز و چای سیاه است . این چای دارای طعم و عطری بسیار بی نظیر می باشد و هم به صورت گرم و هم سرد قابل مصرف است .
این چای هم خواص چای سبز و هم چای سیاه را دارد . چای اولانگ ظاهر چای سبز و طعم چای سیاه را دارد .
خواص چای اولانگ :
– پیشگیری از سرطان
– ضد اگزما
– بهبود پوست
– ضد حساسیت
– بهبود قند خون
– جلوگیری از تخریب ماهیچه ها ؛ تحقیقات نشان می دهد کسانی که بیش از ۱۰ سال از این چای مصرف کردند در هنگام پیری ماهیچه های آن ها کمتر تخریب شد .
– دیابت
– بهبود بیماری قلبی ؛ به سبب وجود آنتی اکسیدان ها
– کاهش وزن ؛ چای اولانگ با افزایش انرژی مصرفی و جلوگیری از جذب چربی و کربوهیدرات ها موجب کاهش وزن می شود .
– بهبود استرس
– ضد عفونی کننده
– بهبود التهابات گوارشی
– تقویت سیستم ایمنی بدن
– هضم غذا
مضرات :
مصرف بیش از حد چای نیمه تخمیری به سبب داشتن کافئین موجب اضطراب ، سردرد ، بی خوابی ، تپش نامنظم قلب حتی فشار خون بالا منتهی شود . همچنین از نوشیدن چای بلافاصلخ بعد از غذا جدا پرهیز کنید زیرا مانع جلوگیری از جذب آهن در بدن می شود .
وزارت کشاورزی ایالات متحده و اداره ایمنی مواد غذایی اروپا ( EFSA ) مصرف روزانه ۴۰۰ میلی گرم کافئین را ایمن در نظر می گیرند. این معادل ۴۸ – ۸۰ اونس چای اولانگ (۱٫۴ – ۲٫۴ لیتر ) در هر روز است.
با توجه به اینکه یک جام متوسط ۸ اونس (۲۴۰ میلی لیتر ) است شما می توانید در مجموع ۶ – ۱۰ فنجان چای اولانگ در طول روز بدون مصرف بیش از حد کافئین بنوشید .
یک فنجان چای دم کرده حدود شامل :
فلوراید : ۵/۲۴ درصد از RDI
منگنز : ۲۶ درصد از RDI
پتاسیم : ۱٪ از RDI
سدیم : ۱٪ از RDI
منیزیم : ۱٪ از RDI
نیاسین : ۱٪ از RDI
کافئین : ۳۶ میلی گرم
طرز تهیه :
چای اولانگ را می توانید به صورت معمول با آب جوش مدتی دم کرده و سپس میل نمایید .