کدام یک بهتر است چای سبز یا چای سیاه
چای سبز و چای سیاه دو نوع از انواع چایی می باشند که از درختچه کاملیا سینز به دست می آیند. این دو چای تنها در نحوه فرآوری باهم متفاوت می باشند.
مسئله ای که ذهن بسیاری از افراد را به خود مشغول کرده است، این می باشد کدام یک از این دو نوع چای بهتر می باشد. هرکدام از این دو چای، یعنی چای سبز و چای سیاه، دارای فواید و مضراتی می باشد. این شما هستید که مشخص می کنید کدام خاصیت برای شما مهم تر است. در زیر ما به خواص و مضرات چای سبز و چای سیاه اشاره می کنیم.
چای سیاه :
چای سیاه در اثر فرایند اکسید شدن سیاه می شود و این سیاه شدن، برخی از قویترین آنتی اکسیدان ها را از بین می برد.
چای سیاه حاوی کافئین بیشتری است. تقریبا می توان گفت ۳/۱ کافئین موجود در یک فنجان قهوه را دارا می باشد.
این چای به کاهش وزن کمک می کند و سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد. همچنین هیدرات بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
چای سیاه حاوی غلظت بالایی از فلورایدها می باشد که سبب تقویت دندان ها می شود و از ایجاد حفره ها جلوگیری می کند.
با توجه به سطح بالای کافئین موجود در این چای، ممکن است باعث افزایش انرژی افزوده شود.
چای سبز :
فرآیند اکسیداسیون چای سبز به گونه است که بسیاری از آنتی اکسیدان های مهم مانند اپی هیالوکاتچین گالات در آن حفظ می شود.
ترکیبات موجود در چای سبز به مبارزه با سرطان و کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و عروقی کمک می کند. این یک مزیت عمده نسبت به چای سیاه است.
چای سبز همچنین کافئین کمتری دارد که برای افرادی که تمایلی به مصرف آن ندارند، یک مزیت محسوب می شود.
از لحاظ طعم و مزه، چای سبز اغلب ترجیح داده می شود، زیرا ملایم تر است و حالت اسیدی چای سیاه را ندارد.
چای سبز به طور معمول بدون شیرین کننده مصرف می شود در حالی که چای سیاه با لیمو یا عسل برای مقابله با اسیدیته مصرف می شود.