خواص پیچ امین الدوله گیاه زینتی خانه ها

خواص پیچ امین الدوله گیاه زینتی خانه ها

نام پیچ امین الدوله (LONICERA JAPONICA ) یا یاس پیچ را شنیده باشید . یاس پیچ گیاهی بسیار زیبا می باشد که در اکثر خانه به سبب زیبایی و زینت بخشی کاشته می شود .


پیچ امین الدوله گیاهی بالارونده ، با ساقه هایی به رنگ قهوه ای که به مرور و کهولت به رنگ زرد در می آید ، برگ هایی مخالف هم و باریک و نازک به رنگ سبز  می باشد . این گیاه دارای گل های بسیار زیبایی می باشد که در ابتدا به رنگ سفیذ است و پس از مدتی به رنگ زرد در می آید . در انتهای این گل زیبا شیره ای وجود دارد که طعم شیرینی دارد . این گیاه همچنین دارای میوه هایی در اندازه توت به رنگ آبی تیره با دانه های متعدد می باشد .

پیچ امین الدوله بومی چین ، تایوان ، ژاپن و کره و … می باشد و در آرژانتین ، استرالیا ، برزیل ، مکزیک ، نیوزیلند و ایالات متحده به وفور یافت می شود . از این رو علی‌خان امین‌الدوله ، صدر اعظم مظفرالدین شاه قاجار اولین بار این گل را در باغ خود کاشت و به پیچ امین الدوله شهرت یافت . از این گیاه در حدود ۱۸۰ نوع تا کنون شناخته شده است .

خواص :

– تقویت مویرگ ها ؛ استفاده از میوه این گیاه
– تقویت معده ؛ استفاده از میوه این گیاه
– بهبود پوست ؛ استفاده از میوه این گیاه
– تب بر ؛ استفاده غنچه این گیاه
– دفع سموم بدن ؛ استفاده غنچه این گیاه
– درمان اسهال؛ استفاده غنچه این گیاه
– درمان گلودرد ؛ استفاده از دمنوش این گیاه
– درمان ورم چشم ؛ استفاده از دمنوش این گیاه
– درمان سردرد ؛ استفاده از دمنوش این گیاه
– ضد عفونی کننده دهان و دندان ؛ استفاده از دمنوش این گیاه
– درمان سرفه مزمن
– ضد آسم
– رفع اختلالات تنفسی
– بهبود پوست و رفع لک و جوش پوست ؛ استفاده از روغن این گیاه
– نرمی و تقویت مو ؛ استفاده از روغن این گیاه
– نشاط آور ؛ استفاده از روغن این گیاه
– ضد اسپاسم
– ضد باکتری
– درمان هپاتیت
– درمان آرتریت روماتوئید حاد
– درمان سنگ کلیه
– درمان درد عضلانی
– درمان نقرس
– افزایش نیروی جنسی
– درمان سکسکه

دمنوش پیج امین الدوله

مضرات :

تاکنون برای مصرف این گیاه ، مضراتی گزارش نشده است ولی مصرف بی رویه هر گیاه دارویی بی شک دارای عوارضی است .

طرز مصرف :

از روغن ، اسانس ، دمنوش و جوشانده این گیاه می توانید استفاده کنید .
برای تهیه دمنوش ، کافی است مقداری ب جوش را روی گل های خشک این گیاه بریزید و اجازه دهید به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دم بکشد . آنگاه صاف کرده و میل کنید .
برای تهیه جوشانده نیز کافی برگ یا ساقه گیاه را به همراه آب روی حرارت بگذارید تا بجوشد . پس از ۵ دقیقه جوشانده شما آماده است .


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

گفتگوها

دیدگاهتان را بنویسید