سیر و خواص بی شمار آن بر روی بدن
با سیر همگی آشنایی دارید . اگر چه بوی نامطبوع این گیاه موجب شده تا به طور مستقیم کمتر از آن استفاده شود اما در برخی از غذا ها اضافه می شود . بخصوص مناطق شمالی که بسیار از سیر استفاده می کنند .
این گیاه که طبیعت گرم و خشکی دارد در اصل بومی هند است اما به وفور در ایران یافت می شود که در هر شهر طبیعت و نوع خاص خود را دارد . ترکیبات سیر شامل فولیک اسید ، ویتامین C، کلسیم ، آهن ، منیزیم ، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامین های B2، B1 است . این گیاه خواص ویژه ای دارد که در ادامه با آن بیشتر آشنا می شویم .
	خواص :
	– تصفیه خون
	– بیماری های ریوی چون سل
	– موجب زیبایی پوست ، سرخ شدن گونه می شود
	– تسکین سیاه سرفه
	– ضد عفونت روده
	– تسکین درد دندان ؛ بدبن منظور سیر خام را روی لثه بمالید
	– سینوزیت
	– از بین بردن زگیل ؛ قرار دادن سیر له شده روی زگیل
	– درمان یبوست
	– درد معده
	– تب بر
	– درمان سردرد
	– درد شکم
	– نقرس
	– رماتیسم
	– بواسیر ( هموروئید )
	– آسم
	– جای گزیدگی مار
	– فشار خون بالا
	– گل مژه
	– سرماخوردگی
	– تقویت سیستم ایمنی
	– قلب
	– بادشکن
	– از بین بردن رعشه
	– درد مفاصل
	– تقویت نیروی جنسی و تولید اسپرم
	– درمان ادرار قطره قطره ای
	– پایین آوردن کلسترول
	– از بین بردن سلول های سرطانی
	پاستور پزشک معروف روی این گیاه تحقیقات گسترده ای انجام داد و اثر ضد عفونی کننده آن را تایید کرد . از سیر برای ضد عفونی کردن فضا نیز استفاده می شود .
	برای از بیین بردن بوی نا مطبوع آن می توانید آن را با کاهو بجوید و یا پس از مصرف شیر ، عسل ، چای خشک و سیب بخورید .
	 
	مضرات :
	این گیاه  موجب تغییر مزه شیر مادران شیرده می شود پس مادران شیرده در مصرف آن زیاده روی نکنند .
	همچنین افراد با فشار خون پایین نیز زیاده روی نکنند .
	مصرف معمول سیر نه تنها مضر نیست بلکه مفید است اما مصرف بی رویه آن خطرناک است که حتی ممکن است آسیب زننده باشد .
	طرز مصرف :
سیر را بوصورت سرخ کرده ، خام با غذا ، سیر ترشی و … استفاده می کنند . البته روغن آن نیز وجود دارد که می توانید از آن نیز استفاده کنید .
 
                                