سرخار گل یا اکیناسه
سرخار گل (Echinacea angustifolia ) گیاهی بوته ای با ارتفاع ۹۰ سانتی متر می باشد . سرخار گل یا اکیناسه در اواسط تابستان شروع به گل دهی می کند ،
گل های این گیاه به رنگ های ارغوانی ، صورتی و … وجود دارند . گلبرگ ها باریک بوده و در مرکز گل به هم متصل می شوند .سرخار گل به صورت دمنوش و جوشانده مصرف می شود .
	خواص سرخار گل :
	– ضدعفونی کننده
	– ضد التهاب
	– بازکننده عروق
	– تقویت کننده سیستم ایمنی
	– سرماخوردگی
	– آنفولانزا
	– عفونتهای ویروسی
	– آکنه
	– التهاب مثانه
	– اگزما
	– تب
توجه داشته باشید مصرف سرخار گل برای زنان باردار و شیرده مضر می باشد .
	طرز تهیه :
می توانید ریشه سرخار گل را به صورت دمنوش دم کرده و مصرف کنید .
